VILTWERKPLAATS GIETEN


Een plek waar gespeeld wordt met wol en andere vezels, met kleuren en met texturen. Textiel als ambacht, als kunst en als verbinder. Viltwerkplaats van Jannetje Kolijn.

Voor cursussen en workshops, zie het programma.

maandag 31 augustus 2015

Pas op de plaats

Mijn zomer straalde dit jaar minder, zowel letterlijk als figuurlijk. Een koude, natte zomer in het noorden en verdriet.

Verdriet van verlies is grillig en zo uit het niets opeens overheersend. Het haalt je uit balans en corrigeert lastig. Dan is het oppassen, dus even pas op de plaats. De dingen laten langskomen en focussen, voor mij en voor mijn werkplaats. Tja, als er iets is dat zich daar voor leent, is het VILT. 


Dus dit najaar trek ik me terug in de werkplaats en focus ik me op een van mijn half-af-projecten. Van veel naar detail, van groot naar klein en vooral herhalingen die versterken. Ik heb er zin in!Maar goed. Dit betekent dat er dit najaar geen viltwerkprogramma zal zijn en werk ik alleen op afspraak met een groep. Dus mocht je zin hebben om met vrienden een dag te komen vilten aan bijvoorbeeld een heerlijk vacht, blijf je altijd van harte welkom!


1 opmerking:

  1. Mooie foto's, Jannetje! Van het overweldigende grote naar het bescheiden kleine, waar dan opeens een lief glimlachje tevoorschijn komt.
    Groetjes, Kyra

    BeantwoordenVerwijderen